Salut.Si eu am un cosmote Move.Mi se incarca foarte bine si dintr-o data se incarca foarte greu si trebuia sa-l misc la fel ca voi. Dupa ce l-am miscat destul timp au aparut problemele...nu se mai incarca deloc.L-au dus la Bucuresti si apoi au scris ca nu mai are garantia si Costul reparatilor ma costa 500LEI(mai mult decat telefonul).In concluzie smartphonurile sunt vai de capu lor.
Daca vrei sa-l incarci incearca incarcatorul universal(bagi bateria in el si se incarca)
Aceeasi problema am avut si eu ...deci tot un cosmote move si dupa 3 luni aceeasi problema nu incarca trebuia sa-l misc in anumite pozitii dupa 1 saptamana nu a mai mers deloc la dus tata la garantie la tinut acolo o luna si degeaba mi-a anulat garantie de tot si nu mi l-a facut au spus ca am smuls din placa de baza nu stiu ce cct... apoi tata la dus sa-l repare si ia luat 50 lei chiestia e ca acum are aceeasi problema trebuie sa-l misc in anumite pozitii ca sa mearga e pff
Nu stiu ce sa zic incearca sa-l duci la reparat si vezi poate la tine va merge.Bft!
O mufa de incarcare nu costa mult...10 lei maxim. Dar depinde cat iti cere service-ul gsm. Poate ajunge si pe la 30 lei.
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: