| Liviu_Drecin_1985 a întrebat:

Salut am cumparat o plasa de mancare si cate iaurturi la pahar de plastic din pacate toate iaurturile s-a spart folia de pe ele si au curs si pe cealata marfa.Cum sa evit acest lucru pe viitor.Voi cum faceti? exista o metoda sa ajung cu ele intregi avand ambalaj foarte slab

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Poate nu ar strica sa iei iaurturile direct in cutia lor de carton (la pachet de 3, 6 sau mai multe), pentru a putea sta cat de cat protejate in drumul spre casa.
Si rezerva-ti timp dupa ce platesti sau dupa ce iesi din magazin, sa reasezi alimentele in sacose/oriunde le pui tu (cele moi sau cu ambalaj fragil mereu deasupra), inainte de a pleca.De obicei la casa stiu ca nu prea ai timp, ca iti sare lumea in cap.laughing

| Catrice a răspuns:

Alea rezista desrul de mult da nu știi tu cum sa le pui în plasa

| Frank51 a răspuns:

Le pun deasupra, nu mi s-a spart niciodată și vorbim de sute.

| relian a răspuns:

laughing oare nu-ti cade un meteor in cap cand mergi pe strada laughing de ce nu ai pus iaurturile alea singure intr-o sacosa, ceva de plastic. nu la un, oc cu alte produse.
Ba frate, chair atit de rau ati ajunslaughing stau si ma minunez, pe bune acu.

| darrio2007 a răspuns:

Le asezi in plasa intotdeauna deasupra. Nu pui nimic peste ele. Asta cred ca ai facut acum.

| Smmo a răspuns:

Le pui peste celelalte produse sau ferite de ceva mai mare - hartie igienica sau vreo tava, depinde ce mai cumperi. Le pui pentru siguranta in inca o punga fara gauri - iti iei una nefolosita de acasa, poate ai din aia cum sunt sacii de gunoi de 10l.

Varianta mai simpla - faci comanda sa iti vina acasa - daca ai unde.