| I3oLLinG3r a întrebat:

Am dat update la placii video cu cea mai noua versiune pentru ca am vazut undeva ca pot influenta capacitatea pc-ului de a rula un joc mai nou aparut.De atunci mi se pare ca la jocurile pe care le jucam cu driverele vechi instalate, acum imi sacadeaza putin. Poate sa fie de la noua versiune de driver video instalata?

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Despre ce placa discutam aici? Nu de alta, dar s-ar putea sa fie 99% placebo si 1% efectul driverului.

| WR104 a răspuns:

De ce sa updatezi un driver cand iti merg jocurile, actualizarea o faci cand ceva nu-ti merge ca un fel de solutie pentru a rezolva o problema, nu ai decat sa instalezi vechiul driver cu care nu iti sacadau jocurile.
Succes!

| Seby90 a răspuns (pentru WR104):

Esti idiot? Serios? Te scufunzi in prostie.

Daca ai nVIDIA ia-ti ultimul driver beta, face minuni. Perrsonal mi-a crescut fpsul in most wanted 2012 de la 31-35 la 60. La fel si skyrim, de la 40 la 60.
Daca ai ati, ai facut o alegere proasta cand ai cumparato, ati are driverele cele mai penale, poate mai proaste decat placile de baza msi.

O zi bun.

| WR104 a răspuns (pentru Seby90):

Nu sunt idiot dar se pare ca cine ma intreba este un mare idiot.
O zi foarte buna!

| danyshatAT a răspuns:

Mai mult ca sigur e de la accea versiune de driver instalata happy poate placa video nu suporta driverul ala

Întrebări similare