| sandmonkey a întrebat:

Salut, am făcut un retur la o comanda din alta tara și mi-au zis băieții vineri ca o sa trimita banii, însă nu am primit nimic.
Se poate sa intre mai greu, sau e vreo problema ca mi-au trimis în euro și eu am contul în lei?
Daca ma poate ajuta cineva, as fi recunoscător.

4 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Buna. Ți-au zis vinerea trecută ca vor trimite banii? Când faci retur, din ce știu eu, banii pot intra chiar și in 30 de zile. Maxim. Am făcut câteva retururi la viața bani, însă nu au intrat de fiecare data la fel, câteodată au intrat la câteva zile, alte dati la câteva săptămâni. Nu are vreo treaba conversia, stai liniștit.

| Violleta2022 a răspuns:

Cand faci retur, in special international, pana nu primesc pachetuls a-i faca recetia sa vada in ce stadiu ai returnat marfa, nu se poate face returul.
Apoi banii ii vei primi in cateva zile lucratoare, tinand cont ca-i vorba de un transfer international, care de obicei dureaza intre 2 si 5 zile lucratoare (papalul are stipulat 5 zile lucratoare, pentru transfer).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa-ti intre 100% nu-ti fa probleme, intra mai greu, nu conteaza moneda de schimb.Se schimba singuri, lei, euro, lire.
Doar asteapta

| Mtoni a răspuns:

Se poate sa intre mai greu. Am pățit și eu să îmi returneze euro pe cardul în lei și au intrat după vreo 24 de ore.