anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Am gasit un cd pe care scrie windows in limba romana/Eu am windows xp sp 3. Ce se intampla daca il bag in calcuator?; D funda.

Răspuns Câştigător
| BTWIN a răspuns:

Pentru a instala windows-ul de pe CD trebuie sa dai restart la pc si sa pui repede cd-ul in pc... dupa care urmezi instructiunile. printre altele trebuie sa alegi un vrei sa il instalezi(pe ce partitie:C, D, E recomandat fiind C), sa il stergi pe cel vechi.nu poti schimba windowsul limba sau ce vrei tu, cu calculatorul deschis, pui un cd deschizi un folder si gata straight face

2 răspunsuri:
| BTWIN a răspuns:

Daca doar bagi CD-ul in pc nu se intampla nimic...in afara de faptul ca "pc-ul isi va da seama ca are un cd si il va citi", dupa ce il "citeste" vei putea sa vezi ce ai pe cd..altceva nimic nu se poate intampla

| anonim_4396 explică (pentru BTWIN):

Deci are windows in limba romana. Daca il instalez ce se intampla, imi afecteaza windows=ul care il am? Va schimba doar limba?

| BTWIN a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru a instala windows-ul de pe CD trebuie sa dai restart la pc si sa pui repede cd-ul in pc... dupa care urmezi instructiunile. printre altele trebuie sa alegi un vrei sa il instalezi(pe ce partitie:C, D, E recomandat fiind C), sa il stergi pe cel vechi.nu poti schimba windowsul limba sau ce vrei tu, cu calculatorul deschis, pui un cd deschizi un folder si gata straight face