Sigur ca merita, ca sunt bani foarte buni care nu ti-i da nimeni pe gratis, daca nu muncesti.
Oferta e mai buna decat aceeasi munca fizica platita in Romania.Depinde de tine ce alegi.
Nu merită. Am eu un prieten care se ocupă cu fibră optică în Germania. El ia lucrările la metru și plătește salarii la oameni. Lui ii iese 25-30.000 euro, și plătește oamenii cu 2200-2500, deci mult mai mult decât acolo unde mergi tu.
Munca e de dificultate medie, că se excavează locul, se pune fibră se pune nisip apoi se pavează unde e cazul.
Daca tu crezi ca poti sa muncesti in conditiile specificate de ei, atunci cred ca merita. Dar daca vrei sa te si relaxezi sau sa mai iti iei putin timp si pentru tine, atunci, nu.
Tu știi! Nu muncim noi în locul tău, nu vin eu să te scol de dimineață ca să te trimit la muncă sau să merg eu în locul tău.E alegerea ta și timpul tău! :! Contează mult și dacă îți place să faci asta.
Ma refeream dacă sunt banii decenți pentru munca prestata sau dacă se poate găsi cu bani mai mulți ✌️
Recomand sa gasesti unde-va, unde ai pe cineva apropiat tie acolo ca sa nu iti iei teapa, dar decizia iti apartine eu doar am recomandat o sugestie
Marie308 întreabă: