| Vali215 a întrebat:

Salut! Am găsit un loc de muncă în Olanda unde sunt numai români. La fibra optica. Programul cică e de dimineață până seara (adică până își termină fiecare persoana target-ul). E de săpat, pus pavaje, dat cu compactor etc.
Merită să fac asta pentru 1800 euro pe lună sau se găsesc și alte locul de muncă mai ușoare dar la care se câștigă bine?
Ps. Cazarea este asigurată.

19 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca merita, ca sunt bani foarte buni care nu ti-i da nimeni pe gratis, daca nu muncesti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Merită.

| Vali215 explică (pentru sadrian46):

Așa mă gândesc și eu, ce mă ține pe loc e gândul ca ar putea fi țeapă.

| dullcat a răspuns:

Oferta e mai buna decat aceeasi munca fizica platita in Romania.Depinde de tine ce alegi.

| Vali215 explică (pentru dullcat):

Asta așa este.

| Frank51 a răspuns:

Nu merită. Am eu un prieten care se ocupă cu fibră optică în Germania. El ia lucrările la metru și plătește salarii la oameni. Lui ii iese 25-30.000 euro, și plătește oamenii cu 2200-2500, deci mult mai mult decât acolo unde mergi tu.

Munca e de dificultate medie, că se excavează locul, se pune fibră se pune nisip apoi se pavează unde e cazul.

| Vali215 explică (pentru Frank51):

Dar, dar oamenii aia poate plătesc cazarea, și dacă o fac, ar ajunge la banii ăștia?

| Frank51 a răspuns (pentru Vali215):

Cazarea este 200 euro într-o vilă, fiind multe persoane iese mai ieftin.

Dar ce zici de faptul că mi-au zis ca îmi vor da banii în a 2 a lună lucrată, ți se pare în regulă?

Prietenul ăsta al meu plătește la săptămână. Nu am nicio părere, dacă tu ești dispus să aștepți o lună e ok. Chestia e că trebuie să ai ceva bani la tine atunci, vreo 500 euro să ai, în caz de orice.

Știu asta pentru că sunt pățit. Te întrebam dacă nu ți se pare aiurea sa dai bani abia în a 2-a lună de muncă cuiva care vine și din altă țară.

Lucrezi și tu cu prietenul acela al tău?

Da, dar nu la fibră. Are multe companii, și de montat aparatură de climatizare, și îl mai ajut vara când am timp.

Mi se pare aiurea dacă nu cunoști persoana respectivă, dacă o cunoști e ok.

Am înțeles, baftă în continuare.
Da, nu o cunosc. Nu am pe nimeni în străinătate.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca tu crezi ca poti sa muncesti in conditiile specificate de ei, atunci cred ca merita. Dar daca vrei sa te si relaxezi sau sa mai iti iei putin timp si pentru tine, atunci, nu.

| Cherciumihai a răspuns:

Tu știi! Nu muncim noi în locul tău, nu vin eu să te scol de dimineață ca să te trimit la muncă sau să merg eu în locul tău.E alegerea ta și timpul tău! :! Contează mult și dacă îți place să faci asta. peace sign

| Vali215 explică (pentru Cherciumihai):

Ma refeream dacă sunt banii decenți pentru munca prestata sau dacă se poate găsi cu bani mai mulți ✌️

| alexalex387 a răspuns:

Recomand sa gasesti unde-va, unde ai pe cineva apropiat tie acolo ca sa nu iti iei teapa, dar decizia iti apartine eu doar am recomandat o sugestie