Eu te sfatuiesc sa incepi cu o masina cu maxim 120CP. Din ce spui acolo, esti cam terorist (o spune si numele tau) fara suparare.
In legatura cu masina de scoala pe benzina/diesel... Sunt elevi care se descurca mai bine pe benzinar decat pe diesel. Asta depinde de fiecare. Sunt destui care opresc motorul de nenumarate ori la diesel.
Numele meu este pentru jocuri, nu are legătură cu realitatea.
Daca esti < începător și imprudent>, nu e recomandat sa incepi cu o masina puternica. Altfel, "decolezi" imediat spre un acident grav.
Dacă ești așa cum te-ai descris, sunt șanse considerabile să pici testul psihologic. => fără permis de conducere
Te rog sa taci, dacă ești pe lângă întrebare. Ai auzit de ambiție? Ți-e nu ți-s-a întâmplat.sa zică lumea ca nu ai sa reușești un lucru, și le-ai arătat opusul? Numai răspunde la oameni, dacă nu ai treabă cu întrebarea. Dacă ești în stare sa dai o părere fă-o. Numai veniți voi sa descurajați oamenii. Poate am potențial de 2 ori mai mult ca tine? Ma cunoști? Știi tu ca nu iau testul?
Ambiția nu tine loc de experienta... Copil rasfatat cu parinti iresponsabili. Cum sa îți cumpere o mașină cu propulsie și cu 170 de cai, când tu ești începător și temperamental. Plus de asta zgârieturile sunt inevitabile la început. Eu as începe cu un golf /A3 mai vechi, pentru ca să nu îți para rău de ea. Abia după vreo doi ani sau 50.000 km te poți numi șofer și poți stăpânii căluții aia la care vizezi.
Ps: 523i (F10-11) e o mașină fantastica, 3l benzina, 6 in linie, pana la 2500 rpm se conduce ca un s-class, de pe la 3000 rpm în sus poți sa oprești muzica
Alo, ai citit intrebarea bine, du-te in ***. Nu am zis ca părinții imi iau mașina. Mi-o cumpăr eu. Nu stii sa dai un raspuns bun, evaporă-te.
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: