Salut am terminat san andreas 100% si ca sa iei si acel patrat mov trebuie sa faci un gang war cu ballas; te uiti dupa ei in apropierea patratului mov de obicei sunt 3 dar omori numai 1 si pe ceilalti 2 ii lasi sa vina dupa tine in patratul mov; atunci ii omori si pe ceilalti 2 si incepe gang warul dupa aia omori si urmatoarele valuri si ai luat toate teritoriile!
Ca sa o cuceresti trebuie sa fii la acea patratica si sa stepti pina cind vin acei din banda sa se lupte pentru teritoriu
Si eu am trecut prin acelasi lucru e greu cand iti raman particele din alea mici dar daca ai noroc sa mai vezi cativa membri ai gang-ului inamic trebuie sa-i atragi fix in partea mov si acolo sa ii omori pentru a declansa gang-war dar daca nu esti la sfarsitul jocului poti sa o lasi balta si sa continui misiunile deoarece vei pierde teritoriile si vei relua cucerirea la sfarsit. Funda?
Va multumesc anticipat! sunt nou pe site deci nu stiu cum se da Funda :-D apropo cum se da? :-p
Omoara multi ballas(asa se numesc cei mov) pana scrie you proved a gang war si foloseste BAGUVIX viata infinita