| Georgian_1198 a întrebat:

Am inceput sa joc san andreas si acum cuceresc cartiere, dar a mai ramas o patratica mica care nu pot sa o cuceresc, mai exact este un hotel, patratica este MOV, ma lupt cu cei mov, nu stiu exact cum se numesc! Ajuta ti ma ca sa pot cucerii intreg cartierul

5 răspunsuri:
| lifeistough a răspuns:

Salut am terminat san andreas 100% si ca sa iei si acel patrat mov trebuie sa faci un gang war cu ballas; te uiti dupa ei in apropierea patratului mov de obicei sunt 3 dar omori numai 1 si pe ceilalti 2 ii lasi sa vina dupa tine in patratul mov; atunci ii omori si pe ceilalti 2 si incepe gang warul dupa aia omori si urmatoarele valuri si ai luat toate teritoriile!

| agent003 a răspuns:

Ca sa o cuceresti trebuie sa fii la acea patratica si sa stepti pina cind vin acei din banda sa se lupte pentru teritoriu

| Dove a răspuns:

Si eu am trecut prin acelasi lucru e greu cand iti raman particele din alea mici dar daca ai noroc sa mai vezi cativa membri ai gang-ului inamic trebuie sa-i atragi fix in partea mov si acolo sa ii omori pentru a declansa gang-war dar daca nu esti la sfarsitul jocului poti sa o lasi balta si sa continui misiunile deoarece vei pierde teritoriile si vei relua cucerirea la sfarsit. Funda?happy

| Georgian_1198 explică:

Va multumesc anticipat! sunt nou pe site deci nu stiu cum se da Funda :-D apropo cum se da? :-p

| Multiburatino a răspuns:

Omoara multi ballas(asa se numesc cei mov) pana scrie you proved a gang war si foloseste BAGUVIX viata infinita