Iti va cere banii inapoi, cu dobanzi sau vei fi chemat la politie sa dai explicatii la provenienta.
Deci stiai cu ce se ocupa si ti-a trimis si bani. Probabil ca sa-ti cumpere tacerea. Cand va fi prins, pentru ca se va intampla intr-o buna zi, te va da pe goarna imediat. Daca nu cumva va da vina pe tine ca tu esti autorul.
Asta e faza ca nu stiam e ca si cum cineva iti trimite bani pentru ceva...Dar de fapt pentru altceva...Si dovezi nu cred ca are decat ca am scos banii.Asta e infractiune sa scoti bani primiti de la cineva?
Dar acum stii... NU?!?
deci, DE URGENTA, gaseste-ti un avocat si apoi mergi la politie cu el si declara tot ce ai facut, plus sa insisti serios pe faptul ca nu stiai cand ai comis-o
altfel, daca te prind ei NIMENI nu o sa creada nici macar vag, ca ai comis-o fara sa stii, si deci o sa fii partas la inselaciune... caz penal, o sa te bantuiasca toata viata
da, stiu, complicat, dat bani la avocat, deranj, rahat, dar CREDE-MA dosar penal o sa fie muuuult mai de rahat, si o sa iti para rau ca nu ti-ai miscat kuru' mare si gras, acum, cand daca recunosti sunt sanse mari sa scapi de dosarul ala
Victima nu are ce dovezi sa aiba decat pe messenger.Si pe internet se dau multe tepe si etc..Si nu au fost prinsi.Eu pur si am primit bani deci nu vad unde as fi eu acuzatu...Asa se poate suci oricine vezi ca ti am dat bani si am luat teapa cu nu stiu ce. Unde is eu vinovat.Nu a vorbit cu mine prin telefon personal.
VMC întreabă: