| davirob a întrebat:

Salut,am internet de la romtelecom si imi merge foarte slab cu vreo 3-4 kb/s, le-am spus de acest lucru si au spus ca nu au ce face ca asa este netul exista vreo solutie... FUNDA:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Decat ROMTELECOM, mai bine RCS-RDS.
Treci pe RCS-RDS!
Vei plati mai putin, plus ca vei avea o viteza foarte mare la internet, eu am renuntat la Romtelecom demult.
Te pup!

6 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Nu ai alte variante in afara de romtelecom?
incearca prin internet mobil de la Orange sau Vodafone

| davirob explică (pentru Danzell):

Nu am alte variante deoarece numai la ei exista semnal la celelalte cade netu sau nu merge deloc

| Danzell a răspuns (pentru davirob):

Am avut si eu probleme cu Romtelecom... dupa 5 luni cu ei m-am vindecat de internet laughing

Din pacate Romtelecom-ul nu iti garanteaza o viteza minima.
Cat despre facut, au ce sa faca, au si solutii, doar ca nu vor.
Semnalul nu este destul de puternic prin cablu, ca sa ajunga la tine. Ei ar trebui sa monteze un fel de releu (are un nume dar imi scapa) care sa mentina puterea semnalului.

Eu am scapat de cablu si mi-am luat stick de internet. macar aici stiu ca singura problema ar fi de semnal radio (care nu tine decat de vreme)

| davirob explică:

Ei nu au nici releu nici cablu ci doar un router simplu

| extenscrysvaly a răspuns:

Salut.Te pot ajuta cu internetul 4G, eu sunt abonat la NeccTelecom si merge super, Daca vrei mai multe relatii, te pot ajuta.O zi buna!

| CosminXCL a răspuns:

Ia programul asta "AVG PC Tuneup 2011" intra la sectiunea advanced tools -> Speed Up Internet.