@Parintele habar nu am ce este acela un email extractor, dar pot sa-ti spun o gluma cu un parinte-preot si anume, este intrebat de un enorias, daca atunci cand va muri, va putea sa-si ia si racheta de tenis cu el, la care parintele ii raspunse ca o sa se sfatuiasca cu Cel de Sus si o sa-i comunice raspunsul. Dupa un timp, la biserica enoriasul il intreaba: "Ei, parinte, ai vorbit cu Cel de Sus? Pot sa-mi iau racheta de tenis?" Sovaitor parintele ii raspunde: "Da, sigur da? Dar pregateste-te ca maine ai meci."
Acum eu te intreb, cand am sa mor pot sa-mi iau email-lul extractor cu mine?
Elena esti cam rautacioasa... aaaaa am uitat cuvantul arogant?:)
Un trial
http://www.maxprog.com/......eet_us.php
Important e sa te obisnuiesti cu programe de genul asta.
SUcces.
Parinte te duci in piata, intrii la raionul de fructe si legume si-ti iei de-acolo mere pentru exgarea samburelui, strangi 10 kg de samburi si-mi trimiti pe e-mail ( dar ai grija sa fie samburi din mar altuit), ai grija sa nu te pacaleasca vanzatoarea cand o vei intreba: Aceste mere sunt dintr-un mar altuit?
Rey, variante trial am gasit ei eu, m-ar interesa ceva free sau crack ceva sa functioneze. Variantele trial nu-si fac traeba pana la capat doar demonstreaza ca pot. Multumesc.
Elena, ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea mea?! Glumele se fac in alte categorii si au ca scop sa inveseleasca omul nu sa-ti etalezi tu lipsa de farmec.
Andreutaionela întreabă: