| SufferBoy a întrebat:

Am nevoie de un sfat!

De ceva timp nu prea am mai vbt cu o prietena si am avut si momente in care ne-am certat iar de anul nou ma gandeam sa ii fac un video cu melodia ei preferata in care sa fie toate ss urile de fiecare data cand ma ajuta, ma intreba daca ma simt bine, etc, iar la final sa ii scriu un mesaj. Ce ziceti? E un gest frumos? Si asa ar vrea sa se reaprop de mine? Raspunsuri sincere va rog!

5 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Imi pare un pic gayut gestul din partea unui baiat, dar e ok. Totusi, nu cred ca va fi prea impresionata de asa ceva. SS-uri? Screen-shot-uri? Nu vad logica, vrei sa faci niste poze la conversatiile voastre si sa i le trimiti cu muzica pe fundal?
In nici un caz...

Si de ce sa astepti tocmai pana de anul nou? Cu cat mai repede cu atat mai bine. Cel mai ok ar fi sa-i dai mesaj sa-i spui ce simti si ca-ti e dor de ea. Mi se pare mai impresionant sa faci asta decat sa te ascunzi in spatele unor chestii dragute.

| Epickk a răspuns:

Te salut tati.
Asta chiar ar fi un gest destul de frumos dar pentru a se apropia de tine, cred ca ai nevoie de putin mai mult de atat.
Sa ai mare grija la mesajul pe care il dai!
Si tine cont ca nu doar ce faci de anul nou conteaza.
Incearca sa-i arati ce vrei cu adevarat in timp.
O femeie apreciaza foarte mult gesturile mici, tine cont de asta!winking
Multa bafta cu tipa!

| SufferBoy explică (pentru Epickk):

Ms, prin video vreau sa ii arat ca ma gandesc la ea si ca imi pare rau pentru atunci si sa vad daca vrea si ea sa ne reaprop, crezi ca s ar bucura pentru video ul asta?

| Epickk a răspuns (pentru SufferBoy):

Sigur s-ar bucura maxim!

| AestheticPerf a răspuns:

Intreab-o cand e casa si du-te la ea cu Pizza si inghetata si rezolvati lucrurile intre voi si e important sa ai incredere in tine, sa fii sincer, sa iti cer scuze unde e cazul si vorbeste-i din inima cu adevarat. Mula baftawinking