| Violent a întrebat:

Am nevoie de un soft cu care pot afla parola de la arhive. Si va rog un program cu adevarat functionabil, fara key de inregistrare si alte prostii. Dau funda pentru cel care imi poate oferi ceva bun.

3 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Nu exista nici un soft care sa-ti poata spune parola de la o arhiva deoarece este criptata si este cam greu pentru un om obisnuit s-o afle, dar, cica ar fi existat niste programe care incearca combinatii de caractere pana nimeresc parola corecta, dar omoara procesorul, de fapt tot PC-ul, si dureaza foarte mult daca este o parola puternica.
PS: foarte mult inseamna si cativa ani in care PC-ul lucreaza in continuu la acea arhiva big grin

| introduaicinumele a răspuns:

Am facut acum niste teste cu Advanced Archive Password Recovery si la o arhiva.RAR imi inceraca 200 parole pe secunda, deci este cam imposibil sa-mi poata afla parola (am si eu o arhiva parolata.rar veche de 2 ani si sunt curios ce o fi in ea).

La arhivele.zip imi incearca 26 de milioane de parole pe secunda! Lol!
Am facut o arhiva.zip de proba cu parola %m9S si mi-a gasit-o in 2-3 secunde! Iar la un rar sta cam. nu stiu, cateva zile probabil.

| taken a răspuns:

Daca parola la arhiva este cat de cat complexa n-ai nici o sansa cu orice program ai incerca.Ar putea dura ani si tot n-ai gasi parola.