| mafiotuXXL a întrebat:

SAlut...
Am o intrebare!
Dece mi se restarteaza cand ma joc mai bine need for speed mostwanted mi se restarteaza Calculatoru si imi apare un fundal alabastruu si scrie ceva (nu am apucat sa citesc de acolo).
Ce sa fie uare calculator prea slab 1 Gb Ram Placa video 256 mb procesor 2, 66 Ghz.
Ce sa ii fie baiuu Virusii.
nushh asa ma enerveaza numa la Need for speed mostwanted mi se restareaza in rest nu.
Dau fundita

2 răspunsuri:
| Damasc a răspuns:

Eroare care o primesti se numeste "Blue Screen" si din cate stiu se datoreaza faptului ca la un moment dat calculatorul ajunge sa fie prea solicitat si nu face fata.Intr-un timp am avut si eu problema asta, era foarte stresanta si drept sa zic nici nu mai stiu exact cum am scapat de ea.Stiu doar ca am facut numeroase instalari de windows consecutiv :)) care pana la urma cred ca au dus la remedierea problemei.Iti recomand sa faci la fel, dar inainte de asta, incearca urmatorul lucru http://queen-soft.blogspot.com/......ivare.html Bafta

| 7uP112 a răspuns:

Acasi prbl o am si eu la metin2 sau la fifa si am aproape aceleasi componente ca ale tale cine stie o fi de la ele... straight face