| alexbaiatcuminte a întrebat:

am o mica intrebare.Acum 2 ani am facut o mare prostie dar acum poate sa imi para rau.De la scoala am primit 4 diplome ca am terminat o specialitate si pe unde din diplome am luat poza cu gandu ca pun alta. dar poza era capta cu timbru sec. si nu o mai gasesc si alta nu pot sa pun ca diploma ar fi falsa. ce sfat imi puteti da? unde ma pot duce sa imi puna timbru sec.stiu ca am grejit. ajutati-ma va rog cu un sfat? multumesc

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Te duci acolo unde ti-a pus prima data timbrul sec si vezi cum ii lamuresti ca ti-a cazut fotografia, nu prea ai fost cuminte si nici cu minte. Sa duci si acea fotografie. Succes si numai bine!

2 răspunsuri:
| VicKeRS a răspuns:

Incearca la scoala care ai terminat-o doar acolo mai poti rezolva ceva, in cazul in care te bate gandul sa falsifici asta nu va mai avea nici o valoare, te duci frumos la scoala si le explici ce s-a intamplat, incearca sa fii dragut si cu secretara, daca intelegi ce vreau sa spun si presupun ca se va rezolva.
Sau poti incerca direct cu directoarea, desigur s-ar putea sa te coste ceva mai mult happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai pune nici o poza, sau daca nu intreabati parintii, poate te ajuta ei cu un sfat sau poate au gasit ei poza pe care ai pierduto.
PWP Cristina.