anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema.Am avut un sistem mai vechi 20gb, 64mb nvidia, 128 sdram, 1000mghz.Am achizitionat o placa de baza socket 462 DDR, AGP pentru ca sa se potriveasca cu procesorul, o placa video 128 mb nvidia geforce 3d tornado, hdd 40 gb, 512 ram.Procesorul nu l-am schimbat.Pana sa scimb piesele, sistemul mergea perfect; dupa ce am schimbat tot adica placa de baza, ram, placa video, hdd, sistemul functiona adica se auzea coolerul, monitorul ramanea negru, iar dupa aprox. 5 sec tiuia, apoi iar se oprea, iar tiuia si tot asa. Ce problema sa aiba?

Răspuns Câştigător
| Cattuzu a răspuns:

Cel mai bine asa ar fi, da mai bine intereseaza-te bine inainte sa cheltui niste bani, du-te la cineva cu experienta si intreaba-l. asta e parerea mea

| anonim_4396 explică (pentru Cattuzu):

Multumesc frumos!

8 răspunsuri:
| Cattuzu a răspuns:

Asta e din cauza procesorului, ori nu a fost montat bine ori nu e compatibil cu placa de baza, scoate-l si verifica daca toti pinii sunt pe pozitie si daca siguranta este prinsa de unde trebuiehappy sper ca ti-am fost de ajutor, sau daca nu e procesorul e ramul de vina

Da,am mai auzit asta undeva; problema este faptul ca am probat o placa de ram care momentan este in calculatorul de pe care vorbesc, deci care este 100% functionabila, altfel nu as mai fi putut intreba.Despre procesor imi cam da de gandit. Daca il scot nu mai tiuie, dar neavand altul, nu pot sa probez.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daca procesorul intra in slotul respectiv, nu se potriveste? Ms de raspuns.

| Cattuzu a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce procesor ai? pentru ca degeaba se potriveste daca nu e pe placul placii sa zic asalaughing, posibil sa fie prea mic pentru a suporta, componentele pe care debia ti leai achizitionat sunt oarecum performante pentru procesor de 1GHz

Amd duron socket 462 950 Mghz

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Atunnci ce as putea face? Sa cumpar altul?

| Cattuzu a răspuns:

N-ai pentru cehappy