anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. Bineinteles ca vina este in mare parte a mea, dar nu in totalitate. Va rog sa ma ajutati. Mi-am descarcat un joc cu obb file si am incercat sa-l instalez, dar mi-a zis ca mai am un fisier cu acelasi continut si alta semnatura. Am vrut sa-mi sterg de fraier toate fisierele dar in timpul stergerii mi-am dat seama ca am fisiere importante acolo, poze de la campionatul mondial, poze de la Curtea de Arges si altele, si am apasat cancel, s-a oprit, iar la doua secunde a inceput sa stearga ce voia programul respectiv, fara nicio noima. Apropo, programul este Astro File Manager. Ideea e ca aveam multe fisiere si poze importante acolo... Acum as vrea sa dau un restore, sa iau toate programele inapoi, ca la Windows. Am inteles ca se poate cu Titanium Backup, dar e nevoie de root sa functioneze. Cine imi poate spune un program care sa dea restore fara a avea nevoie de root, funda. Multumesc pentru cei ce ma vor ajuta.
P.S: Daca am greseli gramaticale, scuzati, m-am grabit sa scriu raspunsul.

1 răspuns:
| ratzoiulmic a răspuns:

Vorbesti de un dispozitiv cu Android sau ios? pe ambele ar trebui sa ai un cont si poate ai norocul sa ai deja back-up. La Android se face in google photos