anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am o problema cu un baiat de etnie romma, de curand acesta mi-a furat telefonul, i-am gasit numarul si l-am sunat, eu am fost in clasa a 9-a cu el, si l-a luat in urma cu cateva zile, am crezut ca glumeste l-am lasat, iar dupa a inceput sa zica ca nu ti-am luat eu nimic si din astea... azi, am fost la politie si l-am reclamat, ma intalnesc cu acesta in RATB,, si a zis ca numai calc la scoala daca nu retrag plangerea de la politie, am inregistrari pentru toate amenintarile care mi-lea reclamat si a zis ca ma prinde cu gasca si ma lasa lat intr-o balta de sange, ce ar trebui sa fac in acest caz

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Te mai duci la politie si il reclami si pentru amenintare, ii intrebi pe domnii de acolo ce se poate face.
Incerci sa mergi la scoala si de la scoala doar insotit. Roaga un adult sa te duca pana la usa scolii dimineata si dupa ore sa te ia, mama, tata, unchi, bunic sau chiar un frate mai mare.
Vorbeste cu diriginta si directorul, spune-le ca tie iti e frica sa mai vii la scoala si daca nu se poate ca rommul sa fie exmatriculat. Nu sta niciodata singur, stai ori in clasa cu colegii, afara du-te doar cu mai multi baieti, si la baie.
Incearca in urmatoarele saptamani sa eviti locurile pe care stii ca le frecventeaza des acest delicvent.

| Darks96 a răspuns (pentru BiuL):

Am 18 ani, ma intalnesc cu el in drumu spre scoala

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să sesizezi, din nou, poliția.
Nu te lăsa intimidat, prezintă și înregistrările.
Legea nu agrează infractorii!
Pa, pa.

| MiyakoSaki a răspuns:

*** his self....Nu te lasa...big grin

| manuel72 a răspuns:

Nu te lasa intimidat.