| Moro96 a întrebat:

Salut am o problema daca ma puteti ajuta cumva cu un sfat de curand mi-a fost spart id-ul de mess mi-a fost schimbata parola si miau fost modificate toate detaliile intrebarea secreta tot tot si acum nu mai stiu cum sa il recuperez celui ce ma poate ajuta si inca cv mai nou daca dau pe My account may have been compromised pun id de mess si imi spune Please reset your password si imi arata Send an email to s*********@gmail.com va rog mult sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| IustinDiac a răspuns:

Iti faci alt cont si ai grija sa nu mai rasufle, daca tu crezi ca ai fost hackat de persoane cunoscute atunci poti sa il identifici si sa-i dai suturi in fund. Este foarte usor pentru un IT-ist sa identifice hackerul asa ca gaseste unul daca iti permiti sau renunta.

3 răspunsuri:
| Grimmjow69 a răspuns:

Nu cred ca mai poti face nimic daca au fost schimbate toate datele, creaza un cont nou si sa ai grija pe cine bagi in lista!

O seara placuta.

| IustinDiac a răspuns:

Hint: de pe alt cont ii trimiti honey pot si astepti sa dea click, honey pot inseamna ceva ce el nu ar rezista sa nu vada, ca de exemplu contul de card sau poza iubitei dezbracate, etc, apoi faci tracking pe ip, ceea ce pare foarte greu insa este simplu

| Gabitzu94 a răspuns:

Pai vezi ca is 2 seturi de intrebari secrete...incearca'le si pe alea