| MrRazvan a întrebat:

Am o problema la pc si vreau sa o rezolv fara sa chem un om care este experimentat! Intr'o zi am dat restart la pc...sa aprins si a aparut Desktop'ul, problema era ca nu aparuse decat internetul la bara de programe de langa ceas(Nu aparuse Antivirusul, Yahoo si alte programe)si se auzeau din unitate multe bipp'uristraight face

Ce e de facut? Ma gandeam sa reinstalez Windows'ul! Este bine?
De ce se aud acele bipp'uri si de unde sau de la ce poate fi?

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Este 99% probabil sa ai un virus foarte puternic, dar oricum, poate fi si windows-ul vechi. Reinstalarea windows-ului ar fi cea mai buna optiunewinking
Si daca nu stii sa-l instalezi, nu te speria, incerca, si eu am fost speriat, dar nu ai habar cat de usor este. Trebuie sa stii engleza din clasele... sa zicem 1-6 cam asa, sau chiar mai putin, cateva cuvinte doar, si trebuie sa citesti jos comenzile, care ti le arata ei dik F8-Accept, Enter-Install sau ce prostii mai sunt pe acolo, trebuie doar sa fii atent la comenzile aleawinking
Si daca nu merge sa-l instalezi din prima, o iei de la inceput de 100 de ori pana reusestiwinking
Eu l-am instalat de 2 ori, si a 3 a oara l-am facut perfectwinking
Si dupa instalare trebuie doar sa instalezi programele pc-ului care sunt pe cd-urile luiwinking

2 răspunsuri:
| KungFuBoy a răspuns:

Da reinstaleaza windowsul si va merge te asigur dar despre bippuri nu stiu ce sa zic (cred ca se forta procesorul) e doar o parere.reinstaleaza windowsul la mine a mers. Salut!

| PurityBecameBlasfemy a răspuns:

Iti voi raspunde printr-un link

http://www.tpu.ro/......-voi-ceva/