Windows 7 32bit profesional e mult mai stabil cu driverele dispui de dx11 cea ce aduce un + de performanta boot mai rapid sistem de operare mai sigur viteze de transfer date la hdd mai mari
suport mai bun pentru noile softuri/jocuri deviceuri si lista tot continua eu iti recomand Windows 7 Professional 32 Bit
Poti pune linistit Windows 7 Ultimate x64, ca va merge foarte bine pe sistemul tau. In cazul in care te hotarasti sa mai pui Rami, numai bine un Windows 7 x64 ti-i va vedea pe toti.
Eu ma cac pe windows 7 e full de erori de has stopped working si am prieteni care le merg pe Xp perfect si pe 7 nu
Ba nu stiu ce sa zic, cam amandoua sunt bune, dar windows xp e deja vechi si multi nu cred ca il mai folosesc asa ca inainte, adica deja o sa-l scoata de pe piata si tot felul. Parerea mea ca mai bine iti iei windows 7 asa cum trebuie si il instalezi, 2 partitii (C) si (D) si e super. si daca vrei sa downloadezi windows-ul cred ca de oriunde poti sa-l iei. Din pacate nu pot sa pun un site pentru ca asa sunt regurile dar poti cauta pe internet. Mult noroc. Funda?^^
Windows 7 este alegerea optima pentru configuratia ta, iti ofera atat performanta pentru jocuri si filme HD cat si optimizarea si avantajele folosirii unui alt substrat tehnologic. Iti recomand cu caldura Windows 7
Eu am windos 7 ultimate si sunt foarte multumit de el... avem pc aproape la fel deci poti sa til bagi fara probleme ca o sa iti mearga mai greu o sa fie sa iti gasesti placa video pe google petru windos7...multa bafta Funda!