Are deja camera. Mă îndoiesc că e anvelopa tubeless. Trebuie sa o schimbi sau sa o vulcanizezi.
Pneumatic wheels scrie pe specificatii, valva nu e curbata deci posibil sa fie un cauciuc cu camera.
Sigur e cu camera.
Pai ca la o bicicleta, ii schimbi doar camera, asta daca acel cauciuc nu are o gaura destul de mare prin care sa iasa camera.
Eu cand mi-am luat trotineta electrica, m-am asigurat sa fie cu roti pline, adica fara camera. Chiar daca simt fiecare denivelare, macar nu o tin pe dreapta cateva zile pana ii schimb un rahat de camera. Avand nevoie de ea zilnic, nu imi permit sa o tin acasa.
Sunt cauciucuri off-road si ma mir cum de am reusit "performanta" asta, ce-i drept dupa un an jumate.
Stiam ca la tubeless valva e curbata la 90 de grade, la cauciucurile astea valva e simpla din ce am vazut deci posibil sa fie cu camera, nu ma pricep
Cauta pe yt sau pe site-ul care produce trotineta ta. Ai sa gasesti ghiduri sau videoclipuri despre asta. O am si eu de un an si ceva si tot ce m-a interesat, am luat de pe site-ul ei.
mixtare întreabă: