| Banac14 a întrebat:

Salut! Am o trotineta electrica SmartGyro cu roata pneumatica(asa spune in specificatii).
Am facut pana, si voiam sa stiu daca se poate monta camera la un astfel de cauciuc sau trebuie schimbat cauciucul cu totul?

6 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Are deja camera. Mă îndoiesc că e anvelopa tubeless. Trebuie sa o schimbi sau sa o vulcanizezi.

| Banac14 explică (pentru VoidEternal):

Pneumatic wheels scrie pe specificatii, valva nu e curbata deci posibil sa fie un cauciuc cu camera.

| VoidEternal a răspuns (pentru Banac14):

Sigur e cu camera.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai ca la o bicicleta, ii schimbi doar camera, asta daca acel cauciuc nu are o gaura destul de mare prin care sa iasa camera.

Eu cand mi-am luat trotineta electrica, m-am asigurat sa fie cu roti pline, adica fara camera. Chiar daca simt fiecare denivelare, macar nu o tin pe dreapta cateva zile pana ii schimb un rahat de camera. Avand nevoie de ea zilnic, nu imi permit sa o tin acasa.

| Banac14 explică (pentru StoicAnalysis):

Sunt cauciucuri off-road si ma mir cum de am reusit "performanta" asta, ce-i drept dupa un an jumate.
Stiam ca la tubeless valva e curbata la 90 de grade, la cauciucurile astea valva e simpla din ce am vazut deci posibil sa fie cu camera, nu ma pricep

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Banac14):

Cauta pe yt sau pe site-ul care produce trotineta ta. Ai sa gasesti ghiduri sau videoclipuri despre asta. O am si eu de un an si ceva si tot ce m-a interesat, am luat de pe site-ul ei.