Pai si de unde crezi ca este? De la calculatorul meu? Este de la calculatorul tau si anume iti trebuie DRIVER NOU pentru placa ta video si cum XP-ul nu mai are suport tehnic, ma indoiesc ca vei gasi cel putin un driver de 2011.
Bafta! (cand aveai win 7 aveai si driver nou pentru placa video)
Nu de gandii ca e de la windows ca visezi...mie-mi merge HD maxim full screen la winXp, toate videoclipurile perfect...eu doar ti-am zis asa sa nu dai vina pe windows
Verifica daca ai instalat bine placa video.Si mie imi facea problema asta dupa ce am reinstalat windowsul si 480p mergea in reluare, dar asta pentru ca nu aveam driverul instalat calumea. Dupa ce l-am instalat cum trebuie mergea totul brici.Bafta!
Spune-mi cum ai schimbat exact windows-ul? si...ai verificat toate driverele si plugin-urile+codek-urile?, daca da, cum mai exact ai install windows[metoda]?
Exact aceiasi problema o am si eu! dar nu e vorba doar despre youtube aici! oricum eu cred ca e din cauza Adobeului! tu ce Adobe ai! eu am Adobe Reader X si inainte l-am avut pe Adobe reader 8 si mergea brici cum ai zis tu
anonim_4396 întreabă: