| onlyforme a întrebat:

Salut am si eu o mare mare problema. care suna cam asa:Un copil fara viitor asa cred eu si-a facut un id dupa numele meu si a inceput sa ii injure pe alti.Cand am iesit afara poc sau luat unu de mine ca cica l-am injurat pe messenger etc eu habar nu aveam in fine am rezolvat-o cu bine. Dau add la id ala si incepe ala sa ma injure ca nu-s ce ca cica e din oras cu mine sa il astept in fata la un magazin ca vine ma bate nu-s ce imi face ***. Cum fac sa aflu date despre id ala de exemplu unde sta adica blocu ca stiu ca e din oras cu mine ca alt prost, nu exista sa aflu unde locuieste etc se poate cumva stiu ca e pe aceeasi retea cu mine RDS.plz repede ajutor

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti suna la RDS happy
si ii intrebi politicos daca te ajuta
daca nu le faci plangere la protectia consumatorului
sau pur si simplu il chemi pe b0u care te supara acolo unde vrea
sil astepti cu politia ascunsa undeva intr-o masina
sau cu ceva prieteni
sau il chemi unde vrea el si pui un prieten sa stea cu hainele tale acolo si iesi din boscheti sil iei la omor si fwty crucy si d-nezei sil crapi in doua happy
sa se invete minte

2 răspunsuri:
| CookieMonsterRawr a răspuns:

Nu te speria rolling on the floor. FAc pariu ca e un ratat care t'a gasit pe fb sau hi5. si habar nu are cine esti sau ceva de genu rolling on the floor.

| ReBoOt a răspuns:

Poti sa-i afli ip (calculatorului) si ii chemi pe aia care se iau de tine si le arati ip tau (daca vrei,...e cam riscant dar ce sa faci) si ip lui sa vada si ei