| Marjuddjeje a întrebat:

Salut! Am si eu o nedumerire, exista sansa, daca am cumparat un produs din altex cum ar fi un laptop cu garantie pot sa il repar in Germania dau funda.

Răspuns Câştigător
| Ionut2025Tz a răspuns:

Are altex reprezentanta in Germania? Pentru siguranta uitate pe certificatul de garantie si vezi acolo lista centrelor de service autorizate. Daca exista unul in Germania o poti face, daca nu il poti repara doar la centrele autorizate de altex, dupa notificarea acestora.
Asta e motivul pentru care nu cumpar electronice din afara tarii, daca se strica, sau le cumpar deja stricate, trebuie sa le expediez la magazinul de unde l-am cumparat, ca ei sa il expedieze la un service autorizat de ei, ca apoi sa platesc iar transportul catre mine. Cam multe dureri de cap.

| Marjuddjeje explică (pentru Ionut2025Tz):

Deci doar in tara respectiva si in magazin de unde a fost cumparat functioneaza sa inteleg? Nu, Multumesc

| Ionut2025Tz a răspuns (pentru Marjuddjeje):

Corect. Asa e legislatia.

| Salontanul a răspuns (pentru Marjuddjeje):

Nu la magazinul de unde l-ai cumparat ci la unitatile service inscrise pe certificatul de garantie.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai certificatul de garantie si restul actelor de cumparare, atunci poti apela la service-reprezentanta producatorului laptop-ului, din Germania.

| anonimg a răspuns:

Poți să suni la Altex, că nu te costă nimic să-i întrebi direct pe ei.
Sau poți să îl repari oriunde în lume, dar contra cost. Și se pierde și garanția.

| gabicoo a răspuns:

Nu.

| ReddY25 a răspuns:

Nu,din nefericire