Se stinge pentru ca se incinge prea tare procesorul, asta e problema. Ori laptopul tau nu e facut pentru niciun fel de joc sau trebuie dus intr-un,, service" ca sa-i rezolve problema la procesor. Windows ul nu are nici o treaba. Bafta!
Am un Notebook de gaming, pana acum nu am avut nici o problema cu el.Toate piesele sunt noi. Uite performanta laptopului : http://imageshack.us/photo/my-images/815/snapshot20111209105511.png/
Nu frate... ma omorati cu astea. Laptopul trebuie sa aiba spatiu dedesubt, sa traga aer rece si sa elimine aer cald.
ia un suport cu 2-3 ventilatoare, conexiune usb, si poti sta cu el in brate. Ai noroc ca se stinge, stiu altii carora li s-au ars pur si simplu
NU... daca stii engleza, tradu singur cuvantul notebook pentru asta au fost facute initial laptopurile vrei ceva bun sa joci un joc decent ia-ti un procesor quad core 4 gb de ram si o placa video decenta minim 1 GB
Aceeasi problema am avut si eu. insa nu chiar asa,, s`a dovedit ca era de la placa video si am reinstalat windows`ul.