| valy a întrebat:

Salut am si eu o problema.joc de vreo 1 saptamana nfs most wanted, am mai jucat si altfel de nfs.in fine problema este ca am ajuns la un tip, cred ca e nr 10 pe black list si la a 2 misiune este acea chestie care iti apare in stanga si nu trebuie sa depasesti viteza ca imi scrie blown enginecryingcrying. ce pot sa ii fac ca sa trec de acea misiune? un secret ceva? cum trebuie sa fac ca sa trec? va rog frumos.astept un raspuns la aceasta intrebare...si cine ma ajuta daca vrea ii dau recompensa si nu numai o fundita:*

Răspuns Câştigător
| oz a răspuns:

Trebuie sa schimbi viteza la momentul oportun(pe shift). Cand acul vitezometrului ajunge pe portiunea aia verde(sau albastra) apasa shift...deci cand acul ajunge intre 7-8 pe vitezometru apesi shift, se schimba viteaza si tot asa, intre 8-9-10 e blow engine.

7 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu mai tin minte, dar trebuie sa ai cea mai buna masina a ta si sa folosesti nitro. happy

| Gabystelistu95 a răspuns:

Cand mergi cu masina si iti apare Blown Engine apasa pe tasta Shift.

| 31957319 a răspuns:

Incearca sa castigi distanta imediat dupa ce ai plecat de la start, dupa care sa mergi cu aceeasi viteza, care nu itit incalzeste motorul.
Sau daca dai nitro, nu da tot odata, ca nu cred ca iti face fata motorul, joacate, doar pishca cate putin.
Daca nu merge nici asa, incearca sa mergi pe sabotaj, inceraca sa il lovesti pe tip, sa iasa din cursa, asa vei mai castiga timp pretios.
Am avut si eu probleme de genul la celelalte nfs, dar dupa mult chin, vei reusi.
Bafta, sa ma anunti daca ti-a fost de folos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apeshi shift pentru a schimba viteza din 1 in 2 si crtl ca sa schimbi d la 2 la 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dei pe ea

| udarb a răspuns:

Cand iti apare verde apesi SHIFT si schimbi viteza

| smy a răspuns:

Trebuie sa schimbi viteza cand apare pe ecran o sageata in sus colorata in verde apesi shift!