| ionuti34 a întrebat:

Salut am si eu o problema la prize si becuri, am ajuns acasa si am aprins becul din camera dupa 2 3 secunde a inceput sa faca un sunet (cum de s-ar arde) dar nu e ars, de atunci cateva prize si becuri din apartament nu functioneaza ( sigurantele sunt pe on si cele de pe hol si cele din scara blocului) uneori vad ca incearca sa se mai aprinda (palpaie becul de cateva ori insa nu merg) aveti idee de la ce ar fi?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai undeva pe instalatie contact imperfect. E bine sa chemi un electrician priceput ca sa iti rezolve problema.

| ionuti34 explică (pentru darrio2007):

Stiti la ce pret ar ajunge daca ar fi doar asta?

| darrio2007 a răspuns (pentru ionuti34):

Nu va sti nici electricianul pana nu verifica instalatia.
Deci eu nu am de unde sti, mai ales ca nu lucrez in acest domeniu.
E bine sa faci asta cat mai repede posibil, pentru siguranta ta.

| jhonny999 a răspuns:

Cred ca una din sigurate este strapunsa si atunci trecerea parghiei pe on sau off nu are nici un efect.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai in zid fire intrerupte sau in doze, o verificare te costă 250 lei suna la enel unde ai contract spune le situatia si ei in baza contractului iti vor face o reducere dar mai putin de 200 lei doaar deplasarea lor si verificarea nu iti vor lua, ca sa schimbi toata instalatia electrica te costă peste 3000 de lei depinde cîte camere ai materialele mina lor de lucru poate si mai mult de 3000 de lei ca sau scumpit toate.

| gabicoo a răspuns:

Cheamă un meseriaș.

| Cipi1212 a răspuns:

Poate fi de la umiditatea aerului sau de la altceva.