| IONUT012002 a întrebat:

Salut, am trecut azi pe Digi smart cam insă nu știu cănd scot cablul tv, trebuie să fac scanarea pe Digi in loc de Cablu?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| dannyel86 a răspuns:

Montezi Smart Cam-ul dupa instructiunile de mai jos.
Imperecherea nu se va face imediat, ci numai dupa un anumit interval (difera de la caz la caz).
https://www.androidro.ro/......-de-erori/

Cum adica sa scoti cablul tv? El trebuie sa ramana conectat la televizor sau la router (daca ai pe acelasi fir televiziune si internet).
Daca ai de ales in meniul televizorului dintre "Cable" si "Antenna", bineinteles ca vei selecta "Cable" (Cablu).

Daca as sti modelulul tv-ului si as putea consulta manualul acestuia, ti-as putea da mai multe instructiuni.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cind scoti cablul tv din mufa televizorului? Numai faci nici o scanare deoarece canalele programele ramîn memorate in tv.Tu introduci cartela smart card in slotul televizorului nu ai treaba cu antena, mufa antenei ramane in televizor. Daca vrei tu sa faci scanare a programelor dai cautare automata cablu tv canale digitale.

| Zuzu1991 a răspuns:

Wow, complicat rau
PRACTIC folosesti tv, exact la fel ca fara card (scanare si restul) doar ca o sa vezi canalele care nu sunt disponibile fara card si care sunt pe abonamentul tau

| IONUT012002 explică (pentru Zuzu1991):

Ok iti Mulțumesc Pentru răspuns și imi cer scuze dacă a fost o intrebare proastă am niște probleme de sănătate și nu am făcut asta niciodată... toate cele bune

| Zuzu1991 a răspuns (pentru IONUT012002):

Cu placere