| gyony a întrebat:

Salut, am un blog pe platforma blogspot, uitandu-ma la Webmaster Tools am observat ca imi apare Restricted by robots. txt -95, la Test robots. txt imi apare asa
User-agent: Mediapartners-Google
Disallow:

User-agent: *
Disallow: /search
E clar ca nu e bine, acum va intreb pe cei care au are site-uri pe blogspot, cum pot edita un fisier robots. txt.
Am citit pe undeva ca ar trebui sa editezi in sablon intre... ceva de genul:

sau

E corect sau nu?
Multumesc mult pentru raspunsuri!

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

User-agent: * inseamna ca orice robot care iti intra pe site respecta ce ai scris in fisier. Se subintelegege ca poti specifica anumiti roboti, dar * asta inseamna.
Disallow: /search face ca robotii care iti intra pe site sa nu indexeze cautarile pe care le efectueaza userii.
Daca vrei sa indexeze absolut tot, nu ai de facut decat sa stergi /search, astfel incat sa ai:
Disallow:

3 răspunsuri:
| videoblog a răspuns:

Mai bine folosesti hosturi romanesti. detalii - http://www.bagatare.ro/2009/09/17/unde-pot-sa-imi-fac-un-blog/

| gyony explică:

Am inteles perfect Abh, trebuie sters /search, ideea este unde gasesc acest cod ca sa il pot modifica?
Mersi mult pentru raspuns!

Disallow:

Disallow: /search

| jocuri888 a răspuns:

De fapt cred ca asta se rezolva de undeva din setari sau daca nu probabil blogspot are suport online unde te poate ajuta! aporpo mai bine incerci wordpress.com sau ablog.ro (ablog are cel mai simplu panou de control e super ) sper ca te-a ajutat raspunsul meu intra si la mine pe site sa imi faci o vizita www.jocuri888.info mersi