| IonelIonescu a întrebat:

Salut, am un card BT Pay și mi-aș mai lua unul, de la ce banca sa fie? Aveți vreo recomandare anume? Mulțumesc anticipat.

8 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Bancile va iau comision de incasare pentru ca:
1. Nu incasati salariul la ei
2. Banca nu are conventie semnata cu firma unde lucrati.
Rezolvati prima problema sau schimbati banca cu una care are conventie cu firma unde lucrati.
Intrebi la serviciu: voi cu ce banci ati semnat conventii?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

La ce iti mai trebuie un card? Sa platesti comisioane la inca o banca?
Simplifica!

| IonelIonescu explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pentru a-mi depozita banii, nu sa transfer sau sa primesc. Da, am deja unul, doar ca daca vreau sa cumpăr ceva cu cardul, sa folosesc doar unul iar celălalt să îl las așa. Oricum nu folosesc in general cardul, dar mi-aș face "sa fie acolo".

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru IonelIonescu):

Iti poti face depozit din contul pe care il ai deja, iar in contul curent raman doar bani de cheltuiala.
Nu ai nevoie de inca un card pentru economii.
Cardurile nu sunt pentru economii happy

| I0NUTA a răspuns:

Sa nu iti faci cont la OTP.
Eu am la BRD, dar intr-un timp se tot bloca aplicatia lor.

| ChilotiMenstruali a răspuns:

Sa nu fie BRD! Asta iti spun pentru ca la fiecare tranzactie ma comisioneaza cu cate 4 lei...

| Manumanuel2001 a răspuns (pentru ChilotiMenstruali):

Eu sunt client brd de 8 ani nu mi s-a luat comision niciodată pe tranzacțiile mai mari de 2000 lei, adică dacă nu încasezi peste 2000 lei lunar într-adevăr se percepe comision de 5 lei și mi-am făcut recent cont la bt și îmi ia comision 7 lei și încasez peste 3000 lei de lei

| ChilotiMenstruali a răspuns (pentru Manumanuel2001):

Cred ca si eu am cam aceeasi vechime la ei... Problema enervanta e ca la fiecare tranzactie - ordin de plata sau incasare, platesc comision... Plata cu cardul nu e comisionata, intr-adevar. Nu stiu cum e cu alte banci, ca nu am happy