| AlanIprechüm a întrebat:

Am un laptop din 2003 si cand redau un video mai mare de 140p nu se deruleaza fluent si merge cu intretuperi. Solutii?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Schimbă laptopul.
Procesorul si placa video nu fac față pentru decodare.

6 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Il arunci si cumperi altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recommand orice ASUS de 1000~1200RON care are 4GB RAM. Mult mai recomandat sa il iei la pretul asta de black friday (ma refer scazute de la 1700 [de ex] la 1200).

| UserRo10 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vreau sa incep vreo cearta sau sa te jignesc. Black friday nu aduce reduceri. Te rog sa studiezi inca de pe acum 5 produse si sa le urmaresti pretul si ai sa vezi ce oxista o ieftinire de momebt, dar este o scumpire mult mai mare cu ceva timp inainte

| anonim_4396 a răspuns (pentru UserRo10):

Practic sunt reduceri fiindca un an intreg sunt crescute preturile... Le-am urmarit cu program facut de mine si sper sa ajunga macar de data aceasta la pretul la care doream anul trecut sa le cumpar. RAM-ul a crescut asta vara cu 32% (placuta de o doream eu). Poate scade cu macar 50% sa o iau la 150% decat pretul recomandat de producator, ca asa n-am decat sa plec din tara sau sa comand de pe Amazon...

| Iunix a răspuns:

Cea mai bună soluție : îți cumperi alt laptop. Orice laptop din comerț va avea specificații mult mai bune decât al tău.

Dacă nu vrei să dai 800 de lei sau şi mai puțin pe un alt laptop atunci instalează linux pe el. Poți să-i nai cumperi 2 gb memorie ram, un hdd nou şi ai făcut fix pix.

| Istvan_Gabi_1990 a răspuns:

Iati un nou calculator sau laptop