| GeX a întrebat:

Salut ! Am un maus de la SteelSeries Habu Razzer ! Am doua probleme 1) Usb`ul face figuri ... cand se aprinde cand se stinge . Si 2) Nu mi se aprinde laserul !

Astazi l`am desfacut sa vad ce este in el ... bine inteles usb`ul pot sa il fac ! Dar partea nasoala este ca`nu-mi merge prostia aia de laser ... mi se aprinde un punct mic rosu dar nu are nici o treaba nu se aprinde astept niste pareri de la voi ! Multumesc!

1 răspuns:
| traveler a răspuns:

Da.ai cablul chiar de unde iese din maus intrerupt la unul din firele de legatura.Desfa mausul, taie firele chiar de unde ies din maus, apoi tai dinspre partea cealalta 2 centimetri ca sa arunci partea intrerupta de fir. Apoi dezizolezi invelisul si ajungi la fire ai 4 fire.Le iei pe rand la culoare,cureti ambele capete,cositoresti atent si fara mult cositor sa nu faci gogosi,bile si apoi izolezi firul,procedezi asa cu toate firele.Dupa terminare duci partea cu inadituri in maus si pe traseul serpuit bagi cablu bun ca al cu banda nu incape ca a devenit gros. Pozitionezi cablul si umbli delicat,apoi inchizi mausul,verifica inainte de a pune suruburile sa mearga bine butoanele de clik, rola etc. apoi strange suruburile, nu exagera.Succes.
NU LUCRA CU MAUSUL IN CALCULATOR, chiar de este oprit!