| Madalin_Madinu_1993 a întrebat:

am un nokia 500 si nu imi merge netul prin webnwalk, cine imi poate da mai multe detalii? fundita big grin

Răspuns Câştigător
| rollo91 a răspuns:

Toata treaba e ca nu e compatibil cu serviciul respectiv. Nu prea ai ce face. Lista cu telefoanele compatibile webnwalk Nokia o gasesti la linkul asta(http://www.wnw.ro/telefoane_compatibile_webnwalk.html). O solutie ar fi sa treci pe Vodafone. Altceva nu prea ai ce face.

| Madalin_Madinu_1993 explică (pentru rollo91):

Asa este rollo91!
am sunat la ei, am fost in magazin sa intreb si degeabasad
mersi oricum

Dar treaba e ca youtube-ul imi merge straight face
In fine...

| rollo91 a răspuns (pentru Madalin_Madinu_1993):

Nu stiu ce sa iti spun. Dar ceea ce stiu e faptul ca astia de la cosmote nu au prea bine pus la punct serviciul de internet. Spre exemplu, eu am un Samsung sgh-g800, incompatibil dupa listele lor, dar se misca super pe net. si foloseam serviciul webnwalk. am vorbit cu un angajat si mi-a sps ca e imposibil asa ceva ca telefonul nu e compatibil, dar mergea super.

Cine stie...cu alta cartela frog imi merge netul prin webnwalkstraight face

| robymaryan a răspuns (pentru Madalin_Madinu_1993):

Acum am si eu si imi merge am sunat de pe cosmote la 1234 si mi-au zis ca imi trimite pe mail pasii si mi-a merswinking

6 răspunsuri:
| robymaryan a răspuns:

Nu mai ai credit/extraoptiune sau ai restartat telu si s-au sters setarile de internet, suni la serviciul relatii cu clientii si iti explica ei... fundita?