| usy313 a întrebat:

am un pc p4, si un prieten mi-a imprumutat placa video a lui. dar azi trebuie sa i-o dat inapoi si nu o sa am placa video.am fost odata cu pcul la reparat si mi-a zis ca am o placa video incorporata pe placa de baza, ei azi am incercat sa vad daca mere, dar nu vede nimic.nu imi apare pe monitor semnalu ca nu e legat cablul la pc, doar ca imi sta in stand-by...ca si cand mi-ar fi stricata placa. ceea ce n-are cum ca nu am folosit-o niciodata. si n-am avut probleme cu placa de baza pana acum. imi puteti zice cum o pot face.trebuie activata sau ceva? ...am placa de baza : AS Rock p4i65g big grin mersi

Răspuns Câştigător
| aktlk a răspuns:

Ai scos placa video a prietenului? daca nu, scoate placa aceea deoarece ea anuleaza placa incorporata si nu o lasa sa functioneze.

3 răspunsuri:
| S3c0ndSh0t a răspuns:

Salutare...Deci...Incearca sa impingi mai bine cablul de la monitor care intra in placa video poate e intrat foarte putin. Daca ai placa video adica cea imprumutata de la prietenul tau iti recomand sa o scoti. Daca scoti placa video de la prietenul tau o sa iti mearga placa video incorporata pentru ca in momentul in care bagi alta placa video cea incorporata devine inactiva si daca scoti acea placa se activeaza automat placa incorporata.BAFTA

| usy313 explică:

Multumesc pentru raspunsuri big grin... sper sa mearga big grin. nu am scos-o cea a prietenului meu, poate din cauza aiabig grin happy. mersi din nou

| usy313 explică:

Multumesc pentru raspunsuri. placa merge big grin e de 96 mb laughing