| abyy95 a întrebat:

Salut am un Sony Ericsson xperia x8 si vreau sa ii fac un update.am android 2.1 pe el din fabricatie nu i.am facut un update niciodata si nu prea stiu cum sa ii fac ..m.am uitat peste tot pe net am gasit dar nu stiu cum sa procedez. nu stiu cum se face backup store nu stiu cum sa rootez telefonul nu stiu aproape nimic. s-ar putea sa imi explicati si mie mai amanuntit va rog?
Multumesc peacefingers.gif

Răspuns Câştigător
| domandaniel a răspuns:

E greu de explicat cum să rootezi telefonul, dar am un articol pe blogul personal, despre rootarea unui Galaxy Gio, și presupun că pașii sunt asemănători( nu garantez )
Dar îți recomand XDA DEVELOPERS!
Uite aici link-ul direct cu tot ce ține de telefonul tău! Acolo sigur vei găsi update-uri de android+tutoriale, ROM-uri, și multe alte soft-uri publicate de dezvoltatori în domeniu.

Link tutorial Galaxy Gio( posibil aplicabil telefonului tău ) -> http://edys0n.blogspot.ro/2012/01/cum-sa-rootezi-un-samsung-galaxy-gio.html
Fundă dacă au fost informații utile!

2 răspunsuri:
| Vio199 a răspuns:

Sincer pe net nu gasesti din astea, iti trbe ori setat cv la tel ori sa te duci la un magazin Orange si sa intrebi.Eu tin apasat la volum si de acolo poti reseta sau update.winking

| abyy95 explică:

Android 2.3 este lansat de gingerbread si este neoficial dar se poate instala pe xperiax8