Cand vrei sa pleci la straini nu te angajezi prin agentiile romanesti de recrutare si nici prin cele englezesti sau germane nu recomand pentru ca e loc de munca temporar. Eu m.am dus la englez direct in firma ca sofer pe tir si dupa 3 luni am contract nedeterminat asa se face treaba. Odata am incercat prin EURES dar m.a dirijat la o agentie limba straina e imprescindibila altfel nu are rost sa pleci de dragul lui Dragnea cel cu nevasta de 25 de ani.
Salut, aceasta firma este una foarte naspe pentru ca, aceeași firma m-a contactat pe mine și am plecat în Anglia sa muncesc, toate bune și frumoasa am ajuns acolo și am fost plătit pe prima luna, ma duceam acolo la munca 3 sapt și 4 zile veneam acasă, în prima luna a fost ok pentru ca dădea salariul adica nu avea tente urate sa nu te plătească plus ca de asta îți dădea pe fiecare luna și o diurna de 400e, ei bine, după a doua luna au început necazurile mi au spus și au început sa ne spună ca v om sta acasă 2 luni după care ne intoarcem sa muncim după ce am așteptat sa plec iarăși în Anglia mi au spus ca șeful care ne a angajat pe noi a plecat și sa noul șef nu poate sa ne mai plătească și ne a trimis acasă.
Concluzia este sa îți găsești undeva unde știi ca vei putea sa ramai pe o perioada mai lunga de timp, aceasta firma dă foarte multe tepe, sper ca te a ajutat răspunsul meu. Te salut cu respect.
Marie308 întreabă: