Îți zic eu cum faci
te întorci în România faci un Curriculum Vitae pe https://www.glassdoor.co.uk/
Prezinți acolo portofoliul tău de lucrări joburi aplici te cheamă mai mulți la interviuri si gata prezinti că esti chelat la interviuri si te duci cu avionul.
Pt ca angajatorii iti fac ei toate hartiile daca chiar vor să te angajeze.
Mi-se pare si normal să nu mai primescă aproape pe nimeni în țara lor mă bucur pentru asta si ii felicit!
Ori ești OM și oferi ceva interesant țării noastre UK să aibă acestă țară ceva clar de profitat câștigat în baza faptului că îti dă voie să exiști ori pleci si ne lasi in pace!
Cam asta începe să fie si in Elveția
Ești dentist bravo felicitări ești tehnician dentar vin-o la noi!
Esti curat niciodtă in viață nu ți-ai luat nici o amendă de nici un fel nici măcar de parcare iar o bilă alba în plus
Nu te-a cercetat niciodata nici un fel de poliție in nici o țară pentru nimic incă o bilă albă
Ai firmă esti persoană juridică ai oferit cel putțin 3 ani salariile si ti-ai plătit la zi in Franța Elveția toate taxele atunci încă o bilă albă.
Ai avut drept de muncă și ai muncit legal in Italia Franta sau Elvetia timp de minim 1 an atunci inca o bilă albă
Nu vrei să treci la vamă cu toate ciorciobutele in portbagaj ci ai in portbagaj doar un simplu costum nou de haine, si o singura geantă diplomat cu lapotp si toate actele contractele cu institutii ale statelor pentru care ai prestat servicii si pe unde ai fost angajat.
atunci inca o bila alba
Dacă vrei să treci cu o mulțime de lucruri în portbagaj atunci toate bilele negre pe capul tău să fie.
NU AI TATUAJE INCĂ O BILĂ ALBĂ
AI TATUAJA ATUNCI GATA ȚI-AI PIERDUT DREPTUL DE A MAI TE CONSIDERA CA FIIND FIINȚĂ UMANĂ ȘI DE A DORI DREPTURI EGALE CU OAMENIIi
Ai belciug în nas în rât ai cicatrici te îmbraci ca o zdreanță si nici bărberit nu eșți si nici la cămașa atunci nu meriți nici o bilă albă la capitolul asta ci ți-se anunlează toate celelalte bile albe
Nu ai cicatrici si nici tatuaje șî ești îmbrăcat ca un Domn si mașina ta este extraordinar de curată chiar și la picioare nu sunt frimituri de mâncare nimic totul curat impecabil atunci meriți o bilă albă.
Acum mașina ta este in stare perfectă de funcționare atunci incă o bilă albă
Mașina ta este bușită miurdară vopsită prost chestii de genul asta pe la motor tot felul de pete de ulei pământ amestecat cu fum si vazilina si fierul care ar trebui să țînă bateria nu este cel original
iar farul are oglinda crăpată pe interior atunci potop de bile negre.
Eu știu chestile acestea pentru că nu ți-le spune nimeni le-am învățat pe propria mea piele.
VREI SĂ ÎȚI ARAT CĂ EU DACĂ VREAU SĂ TREC CU MAȘINA PE UNDE TU NU POȚI SĂ TRECI CEI DE LA VAMĂ O SĂ ÎMI SPUNĂ CĂ SUNT APROAPE COLEGUL LOR SI SE COMPORTĂ CU UN RESPECT DEOSEBIT INDIFERENT INTRE CE ȚĂRI VREAU EU SĂ TREC!? și eu voi trece cu covorul roșu aproape pe la CD corp diplomatic.
Stii cum poți să obții si tu asemenea provilegii în primul rând ar fi bine să ai cazierul curat din totdeauna atât cel al tău cazier pe persoana fizica cât și cazierul fiscal să îl ai la tine valabil.
Inafară de asta trebuie să torni ROMÂNI CARE FAC INFRACȚIUNI care fură care intră peste oameni in case
Eu de multe ori am dat telefon la poliție și i-am turnat pe foarte multi Români care dădeau spargeri
care se ocupau cu prostii
Așa că dacă tu contribui la prinderea unor teroristi aduci SERVICII DEOSEBITE FRANȚEI atunci ei vor scrie in fișa cetățeanului străin in calculator de bine despre tine
si in momentul inc are tu vei vrea sa treci o vama
atunci ei se uita in calculator
si vede despre tine ca tu ai ajutat politia de multe ori sa ii prindă pe cei ce munceau la negru
pe cei ce furau pe cei care comiteau ilegalitati
si dacă tu timp de 5 ani cum vezi rommâni pe undeva dai telefon repede la poliție să vină repede că ai văzut rommani să ii cute de cuțite chestii dacă au furat din benzinării
atunci gata faci un scor extraordinrar de bun in baza lor de date si poti sa treci apoi linistit
Dar daca tu ai in telefoane numere de pe la tot felul de mafioti si infractori
este normal daca tu te intalnesti cu toti hotii sa fii si tu considerat tot hot
daca prietenii tai amicii tai prietenii prietenilor tai se ocupa cu furatul pe la bancomate daca ei se fura mancarea de prin benzinarii
chiar daca tu nu te ocupi cu furatul ci tu traiesti din munca cinstita
la ei in calculator scrie ca tu ai in telefonul tau numarul unui hot si ca te-ai intalnit cu el
asa ca gata si tu esti murdar pentru ca prietenul tau este murdar.
Pe scurt trebuie să îti cureți viața și sistemul acesta de inteligența artrificială îti va oferi posiilitatea sa ai voie să fii considerat OM.
Eu sunt absolut sigur că pot să trec pe oriunde prin orice vamă fără probleme dar de fiecare dată când cineva a furat dintr-o benzinărie eu am sunat la poliție si poate că tu nu nu ai sunat!
Asta este diferența
Nu am inteles ce acte ti se fac in 2 luni. Settle status se obtine dupa 5 ani in UK iar pre settled intre 1 si 5.
Cel mai probabil ai fost luat in vizor in caz ca ai avut probleme in trecut.
Pre-settlement
Grija mare la tepe deoarece pre settlement in momentul acesta se poate face doar rudelor de gradul 1. Asta inseamna parinti, copii dar nu si frati.
Dydeea19 întreabă: