Repeta procedura si instaleaza pe alta partitie, chiar daca vei pierde tot de pe acea partitie. Ma poti folosi un Linux live CD (sa rulezi Ubuntu de pe CD), intrii pe partia repectiva si incerci sa salvezi ce poti pe stik si DVD-uri.
Este vre optiune prin care sa alegi vreun mod de instalare fara sa formatezi hard diskul?
Oricum, pare sa fie probleme cu hard diskul. Ar fi bine sa te uiti totusi si dupa un inlocuitor.
Ai bad-uri pe Hard.
Incearca un HDD Regenerator v2011 poate ai sectoare logice rele alea le mai poti repara dar cele fizice nu le mai poti repara deloc.
Te sfatuiesc sa incerci acel program.
Te anunt de pe acum ca o sa dureze foarte mult scanarea (Scan + Repair).
In momentul in care numarul bad-urilor care nu pot fi reparate a depasit ordinul sutelor de mii e cam clar ca ar fi bine sa iti schimbi hard-ul.
Man am reusit sa sterg partitia si cand dau sa instalez windows se blocheaza la Wad98.exe cand este la final la 97% si cred ca este cd zgariat. HDD avea programu ala stupid care face back-up si cand ai saracia aia de program iti face ca si cum inca o partitie pe care nu o pot vedea. si in final am reusit sa ii dau format manual la partitie. prin my computer acolo unde vezi driver-ele si i-am dat delete am dat rr la PC am bagat windows si i-a dat format. multumesc de raspuns.
Am reusit sa dau format in sfarsit la C:/ dar acum imi da error la windows sa vad daca merge cu un xp sp1. si am sters C:/ manual prin my computer hardriver etc si i-am dat de acolo format. da funda celui care imi explica ce pot face daca nu merge sa instalez nici SP 1
Am revenit nu merge sa instalez windows se formateaza partitia respectiva si nu merge mai departe ce pot sa fac. nu mai are nici un windows pe el sa ma pot loga ce ramane de facut?