Lasa cersetorul sa moara de foame, si ai sa vezi ce repede se duce la munca. Cersetoria functioneaza pentru ca exista oameni slabi emotional care le da pomana.
Unii nu sunt în stare sa muncească, alți intr-adevar sunt impostori.Trebuie putina intuiție să-i deosebești.
Esti frustrat ca nu ai primit funda? sau ca ai gândirea prea retrasa?
Ai întrebat, ți-am răspuns.
Ca nu ai înțeles nimic este doar problema ta.
De ce nu ai intrebat-o asta pe femeia aia?
Cum am putea stii noi, ce gandeste cineva?
Deoarece ăsti sunt profitori nu sunt cersetori, ea sigur are bani dar este zgîrcită si vede ca i merge asa cerseste si oamenii îi dau, tu nu trebuie sa le dai nimic cersetorilor, si nimeni nu ar trebui sa le mai dea nimic.
Orice persoană care, deşi dispune de mijloace de trai sau are putinţa să-şi procure întreţinerea prin muncă, cere pomană în public, comite delictul de cerşetorie şi se pedepseşte cu închisoare corecţională dela una la 6 luni.
Data viitoare cand mai vezi pe cineva apt de munca la cersit, suna la Politie. Cand vezi un copil la cersit, cu atat mai mult anunta Politia.
Tu mănânci doar pâine goală?
Fa pomana completa dacă faci.Mergea și o sticla de apa.
Saracule!
Sa o faca cine vrea, eu i-am dat doar cat am vrut, nu sunt obligat sa ii dau tot magazinul
Tu mananci de 3 ori pe zi, crezi ca ai facut pomana ca ai dat o pâine plina de E-uri?
Mananc odata sau de 2 ori, gestul conteaza si doar Dumnezeu judeca nu oamenii care stau pe TPU si comenteaza ca trebuia facut altceva in situatia asta
si cine mai tine cont de e urile alea de parca ajungi la spital pentru o amarata de paine lasa-ma neica ca esti de ras
Tu esti de ras ca nu reușești sa citesti printre rânduri.
Am făcut mișto deoarece ești doar un mort de foame care se da mare ca da de pomana și ca nu înțelege trucurile cerșetoriei.
Nu stiu care moare de foame dintre noi doi, eu care am 3 masini sau tu care nici macar un bilet de autobuz nu iti permiti asa sa te ajute Dumnezeu si sa iti dea inzecit ce imi doresti tu mie pacat de tine lesinatule de foame
De aia ai ajuns asa rau si stai pe TPU 24 din 24 pentru ca nu ajuți pe nimeni si ți doar pentru tine mortalaule
Ai editat raspunsu abia dupa ce te-ai frustrat si ai aflat ca prin portofelu tau circula doar mustele sarakie proasta
" i-am cumpărat di o paine,"
Cu cine ai făcut limba română binefacatorule, cu domnul Becali, sau ai învățat din manele?
Macar a cerut mancare, nu bani.
Acum activa ani, cand eram spre ieșirea din parcarea de la Mall, sotul meu a deschis geamul mașinii si i-a intins un leu unui cerșetor. In loc sa ii multumeasca, l-a înjurat ca e prea putin.