Yoga e o tehnica spirituala pe care n-ai nici o sansa sa o practici in afara Indiei. in restul lumii e doar ceva semanator gimnasticii sau un pretext folosit de secte precum MISA. iar cu privire la timp poti sa o practici toata viata fara nici un rezultat, ca orice lupta spirituala nu exista nici o garantie. cine spune lucruri de genul celor de care ai auzit tu probabil incearca doar sa faca ceva publicitate unei secte sau vreunui escroc care se plimba prin toate lumea pretinzind ca poate sa predea yoga.
Nu ma refeream la yoga expert adica sa iti pui picioarele dupa ceafa sau ceva in genu. da totusi eu am incercat sa imi incolacesc picioarele si sa satu cu ochii inchisi
Iti poti cumpara o carte de Yoga daca vrei sa o practici. Acolo vei afla mult mai multe si interesante si sigur cred ca si raspunsul de la intrebarea ta! Succes! Relaxare Placuta! Funda?
Pai sti cum e...atunci cand faci yoga nu e neaparat sa iei tot felul de pozitii ciudate ci esentialul este sa te duci intr-un loc in care te simti bine,sa iei o pozitie confortabila, eventual sa inchizi ochii si sa incerci sa te deconectezi de la toate problemele.pur si simplu sa meditezi, sa-ti lasi gandul sa zboare aiurea.pai dupa ce faci yoga esti foarte relaxat si bine dispus ceea ce nu te va lasa sa te mai enervezi asa de repede pentru un timp
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Cathy_5203 întreabă:
VladSilviu întreabă:
agent003 întreabă: