Gata, am verificat iar si mi-a aparut in cautari, probabil trebuia sa am rabdare, multumesc frumos!
Cu placere! Si eu iti multumesc.
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/......Yaxvb3.gif
Acum depinde ce vrei sa spui, ca nu iti apare pe prima pagina sau ce? poate sa iti apara mai pe la sfarsit, atata timp cat ai primit email cu confirmarea si la tine in cont iti apare vizibil atunci e vizibil chiar daca nu e pe prima pagina, daca nu ai primit email cum ca ar fi vizibil atunci trebuie sa astepti sa il verifice moderatorii si apoi il publica
"Acum ceva timp". Cit timp? Majoritatea siteurilor dezactiveaza anunturile dupa un numar de zile (intre 30 si 90). Daca nu l-ai reactivat, ei l-au si sters. Ai primit confirmarea ca a fost publicat? Ai primit notificare de reactivare? Cred ca cel mai bine ar fi sa dai din nou anuntul.
Ieri in juru orei 15 l-am pus, si am primit si mail de confirmare si tot ce trebuie, problema e ca tot nu imi apare, scriu exact la cautare cum se numeste anuntu, si imi gaseste doar anunturi asemantoare. Ma uit peste toate anunturile postate si nu dau de al meu decat prin link.
efervescent99 întreabă:
Catalin979 întreabă: