Daca vrei sa-l cumperi sunt bune Bitdefender sau Kaspersky. Daca vrei unul gratuit este bun avast.
Eu zic avastul pentru ca e free si e destul de ok, eu n-am avut probleme cu el pana acuma, sau karspensky da aici merge decat trial 30 de zile dupa care trebuie cumparat Sper ca te.am ajutat.
Kaspersky (trebuie cumparat) Avast(free)
Nu cred ca iti trebuie ceva foarte performant asa ca iti recomand Avast
Bitdefender total defender 2013/2014 e un antivirus foarte eficient. Inca un antivirus bun mai este Kaspersky total security 2014
Iti recomand ca calculatorul va putea merge si fara antivirusul ani de zile pentru ca are deja instalata antivirusul Microsoft Defender si Firewall si mai instaleaza-le,, Microsoft Security Essentials"ca este bun si gratuit ani de zile! Si gata, nu mai am incredere in alti antivirusi, pentru ca sint si antivirusi falsi care produc virusi!
Daca vrei unu gratuit acela este avast daca vrei sa cumperi Bitdefender nu o sa ai probleme cu Bitdefender atat pot sa iti spun
Poti cumpara Bitdefender (produsul anului)+ ca e romanesc si e foarte, foarte bun. Daca vrei unul gratuit, iti recomand Avira
Ieu fac back-up cu acronis si reinstalez windousu rapid cand iau virus. Faci 2 partiti c si d c pentru windows activ si d pentru stocare si asa nu pierzi nimic decat ce ai an windows activ si ca sa scanezi partitia d scanezzi cu antivirus online
UnBaiat439 întreabă: