Dupa incheierea primului contract (4 ani) declari ca nu mai doresti prelungirea acestuia...Sanatate si un praz verde
Dupa ce termini o Academie Militara vei semna un contract cu MApN valabil 4 ani.
Nu te poate OBLIGA nimeni sa ramai in sistem o anumita perioada de timp, iti poti da demisia si dupa prima zi de munca, insa vei avea de achitat o suma astronomica, care rezulta din despagubirea celor 3(sau mai multi, in functie de profil) ani in care ai primit mancare/cazare/echipament/transport/alte beneficii.
Pe langa asta, pot intelege demisia unui SGP, insa sa demisionezi din postura de ofiter mi se pare putin ilogic.
Nu vad de ce ai accesa o institutie de invatamant superior militara fara sa iti placa, iar mai apoi nu inteleg de ce sa stai 3 ani de zile in aceea institutie pentru ca mai apoi dupa un timp sa demisionezi.
Exista multiple metode de informare cu privire la ce te asteapta acolo, in sistem, nu cred ca se poate pune problema de : "Nu am stiut".
Toate cele bune
Pe mine ma intereseaza dupa cati ani de munca iti poti sa-ti dai demisia fara sa mai fi obligat sa achiti acea suma de bani.
Dupa incheierea primului contract (4 ani) declari ca nu mai doresti prelungirea acestuia...Sanatate si un praz verde
Seby88 întreabă: