Cel mai bun, Uman si Real.Eu ma duc pe Uman, ca-i mai usor decat Real, si-s cam aceleasi rezultate.Inca mai bune in cele mai multe cazuri. Oricum eu mai am 2 ani, ca sa ajung la liceu, dar pe uman merg..Tu?
Filologie,eu intru a9-a si acolo am dat deoarece cunosc multe persoane care au dat la mate-info si nu au facut fata iar acum regreta. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Pai, eu cred ca toate sunt importante. Adica, fiecare cu inclinatia lui. La uman, filologia e buna pentru cei care au inclinatie spre romana si limbi straine. In shimb la real, trebuie sa fii bun la mate ca sa intrii la mate-info. Si la stiintele naturii daca vrei sa vii medic, biologist.
Dar mie personal mi se pare cel mai bun mate-info, pentru ca se invata foarte mult.
Funda?
Mate-info e de viitor! Daca vrei sa ai si o meserie buna cu salariu de cateva mii de euro, alege asta.
Daca vrei sa te distrazi in liceu echnic dar daca chiar vrei sa il faci si sa stii cive mate info
Bio-chimie,stiinte ale naturii, deoarece faci din toate, este cel mai avantajos.
Cel mai bun profil este cel care ţi se potriveşte ţie cel mai bine.Degeaba alegi Mate-Info dacă eşti praf la mate.Alege în funcţie de materia la care excelezi.Eu am ales filologie şi sunt în ultimul an şi nu regret alegerea făcută.
TwilightSaga4Ever întreabă:
AnnAnne întreabă:
Dannnny întreabă: