| java12345678901211144133ytrytu78909876545 a întrebat:

Salut, ce inseamna daca o cioara sau un corb au stat la mine pe marginea ferestrei din exterior?

13 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Inseamna ca o pasare, a venit si a stat la tine pe marginea ferestrei. Si cam atat. Nu are legatura cu absolut nimic.

De ce nu zici ce inseamna ca o furnica a stat la tine sub pragul usii, si nu ai stiut de ea? thinking

| raMLesS a răspuns (pentru DoarBogdan):

Furnicile aduc ghinion, odata mi-a trecut o furnica de pragul usii si am scapat un pahar din mana si s-a spart. Cum iti explici asta? Hai sa te VAD!

| DoarBogdan a răspuns (pentru raMLesS):

laughing
Si in alta dati, cand ai mai spart un pahar care ti-a scapat din mana, sau raportat la toata populatia Pamantului, au avut mereu "ghinion" de la o furnica sau altceva care aduce ghinion?

Nu exista noroc sau ghinion tongue, exista doar o linie temporala, iar acestea reprezinta produsul liberului arbitru, cunoscut din momentul 0 pana la momentul infinit.

Zi faina sa ai! ^_^

| raMLesS a răspuns (pentru DoarBogdan):

Furnicile chiar aduc ghinion. M-am asezat odata pe un scaun mancat de furnici si am cazut si am dat cu capu si am intrat in coma 3 zile de era sa mor, asta cum iti explici? Sunt MALEFICE.

| DoarBogdan a răspuns (pentru raMLesS):

Ai dreptate! ^^

| anonimg a răspuns:

Inseamna ca asteptau ceva de mancare, sau asteptau sa iti fure ceva din casa.
Eu zic sa le dai de mancare, chiar daca aceste pasari nu sunt din acelea care iti vor rasplati amabilitatea.

| Frank51 a răspuns:

Ai ghinion 700 de ani, urmașii tăi vor avea ghinion 400 de ani fiecare generație.

| johnnny123 a răspuns:

Inseamna exact ce inseamna si cifrele din numele tau de utilizator

| Dandinelle a răspuns:

Vroia sa te salute

| cezar003 a răspuns:

Inseamna ca esti superstitios
Nu reprezinta nimic

| iuliaOK a răspuns:

Înseamnă că e flamanda, da i niște pâine

| java12345678901211144133ytrytu78909876545 explică:

Multumesc pentru raspunsuri, m ati convins.

| FDJYHRF a răspuns:

Te asigur ca inseamna absolut nimic. Pur și simplu au stat...

Întrebări similare