Inseamna ca o pasare, a venit si a stat la tine pe marginea ferestrei. Si cam atat. Nu are legatura cu absolut nimic.
De ce nu zici ce inseamna ca o furnica a stat la tine sub pragul usii, si nu ai stiut de ea?
Furnicile aduc ghinion, odata mi-a trecut o furnica de pragul usii si am scapat un pahar din mana si s-a spart. Cum iti explici asta? Hai sa te VAD!
Si in alta dati, cand ai mai spart un pahar care ti-a scapat din mana, sau raportat la toata populatia Pamantului, au avut mereu "ghinion" de la o furnica sau altceva care aduce ghinion?
Nu exista noroc sau ghinion , exista doar o linie temporala, iar acestea reprezinta produsul liberului arbitru, cunoscut din momentul 0 pana la momentul infinit.
Zi faina sa ai! ^_^
Furnicile chiar aduc ghinion. M-am asezat odata pe un scaun mancat de furnici si am cazut si am dat cu capu si am intrat in coma 3 zile de era sa mor, asta cum iti explici? Sunt MALEFICE.
Ai dreptate! ^^
Inseamna ca asteptau ceva de mancare, sau asteptau sa iti fure ceva din casa.
Eu zic sa le dai de mancare, chiar daca aceste pasari nu sunt din acelea care iti vor rasplati amabilitatea.
Ai ghinion 700 de ani, urmașii tăi vor avea ghinion 400 de ani fiecare generație.