Treaba e foarte simpla pentru cei cu cap: Orice mouse care e peste 100 de lei si obligatoriu pe cablu! Celelalte detalii nu conteaza! Daca vrei sa dai 500 lei pe un mouse e problema ta dar asta nu te va face mai bun in jocuri!
Eu cand vin acasa de la servici/facultate si cand vreau sa bag o doza de adrenalina pe shootere, bag 2-3 meciuri de valorant. Si iti spun cu cea mai mare incredere ca mouse-ul de la razer deathader ( cel din 2021 ) in jur de 100 de lei, isi face treaba nu ca bine, ci foarte bine. Raportul calitate pret este de top.
Tot pentru Valorant il vreau , am avut un Logitech G305 dar parca nu e facut pentru mana mea, si nu prea gasisem nicaieri un mouse care sa fie foarte usor dar si foarte precis, cu un timp de raspundere asemanator unuia cu cablu.
Am vazut si eu mouse-uri scumpe de la 300 de lei in sus, dar design-ul unora dintre ele nu e unul foarte ergonomic pentru mana. La shootere ai nevoie de un mouse mediu spre mic, pentru a rezema incheietura mainii pe mouse pad si restul pe mouse. Pentru a avea control total asupra tintei. In rest, pentru a avea si viteza de reactie potrivita, setarile le poti face din pc si din joc pentru mouse. Nu iti trebuie unul foarte extravagant.
Boss, lasa chatgbt-ul. Omul vrea recomandari reale de la utilizatori, nu de ce recomanda un program AI.