| JaguarSType a întrebat:

Salut cine imi poate spune cati gb ram suporta pc-ul meu? am doua sloturi si am bagat 2 placute de 512 mg imi puteti spune daca suporta mai mult ca sa imi bag 4 gb ram? cineva mi-a spus ca daca am 2 sloturi trebuie sa le inmultesc cu 2 asa e?

2 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

512 miligrame happy? Nu poate nimeni sa iti spuna cat anume, placa ta de baza are un nume, cauta si vei gasi specificatiile sale. Nu se inmulteste nimic cu nimic. Probabil ca duce pana la 4 GB, dar nu incerca sa o fortezi. Daca a fost conceputa pentru 512 MB, urca pana la 2, 5 GB, e destul pentru o folosire normala. Poti pune 2, 5 acum, mergi cu ea asa si vezi cum se comporta, si daca nu se incalzeste, nu miroase nimic a ars, etc, dupa un timp mai cumperi o placuta.

neluL
| neluL a răspuns:

Ce placa de baza ai? Restul sunt povesti! Instaleaza CPU-Z.Asa arata programul http://www.cpuid.com/medias/images/en/softwares-cpuz.jpg
Descarca: ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.61-setup-en.exe
E foarte mic, se instaleaza usor, are 4, 7 MB cat o melodie mp3. In el gasesti detalii despre placa de baza(mainboard), procesor(CPU), memorie(RAM), sistem...
Cauta in google dupa numele placii video si vezi cat ram suporta.