Depinde de windows. Mergi in desktop, dai clik dreapta - > proprietari (ultimul din lista) -> din lista alegi screen saver (al 3-lea de sus ). Acolo ai o lista din care poti alege ce efect doresti, sau selectezi 3D text, apoi setari din dreapta tabelului si scrii ce vrei tu acolo si dai OK. dupa, sub tabelul din care alegi, poti selecta dupa cate minute sa apara acel efect Cauta in acea lista daca gasesti optiunea pentru clock, daca nu inseamna ca nu merge la tine. Sarbatori fericite!
Buna!
Nu cred ca merge sa faci sa apara ora, dar stiu cum sa schimbi wallpaper-ul acela cand nu folosesti pc-ul ( sta in stand-by ).
Click dreapta pe desktop -> proprietati -> te duci la al 3lea dreptunghi ( economizare ecran ), si acolo poti seta timpul, imaginea, si tot ce doresti.
Succes!
Am windows 7 și nu îmi apare proprietați cind dau click dreapta pe ecran este gadjeturi și ca să maresc ecranul restul le știi (ca sa creez foldere, texte document etc)
Click dreapta pe ecran>propietati>screensaver>selectezi 3dTEXT>apesi pe settings>deselectezi text si selectezi time apesi ok>apply.Asta daca ai windows xp oricum cred ca si la restul este asemanator.Bafta!
Antonia23K întreabă: