Pe pagina ta, apesi acolo unde scrie (sus) Bercea sau Pavel sau impreuna, nu stiu cum ii la tine si-ti apare locul unde ai pozele si prietenii. Tot acolo scrie si "Despre". Apesi pe butonul ala (asa se numesc: butoane) "Despre si-ti apar in stanga mai multe butoane: "Prezentare generala", "Serviciu si studii", "Locuri in care a trait", etc. Apesi pe butonul "Serviciu si studii" si apesi butonul cu + in el pe care scrie "Adauga un serviciu".
Am facut asa de mult dar nu mi-a aparut pe profil....in despre apare dar nu si pe profil...
Atunci nu stiu ce-i problema la tine. Ce Windows ai? E vorba cumva de telefon?
Am windows 8 dar nu are importanta ce windows este si de pe ce ma loghez...trebuie sa apara oricum, dar nu imi pot da seama de ce nu apare
Eu acum am fost mai atent la raspunsul tau. In "Despre" trebuie sa intrii. In domeniul IT daca n-ai curiozitati nu reusesti. De ce n-ai intrat in "Despre" ca acolo am spus si eu ca apare?
Am intrat de pe mobil si am bifat o casuta, dar pe pc nu aparea nimic si acum apare cum vreau eu
Salut, eu mi-am facut acum un cont nou de Facebook pentru intrebarea ta. Am intrat la despre si acolo imi apare un + mare in dreapta caruia scrie :,, adauga un serviciu''
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: